Loading...

Bli en i gänget hos oss!

Vi söker nu – PROJEKTLEDARE – ON SITE
Någon som är duktig på att läsa ritningar, kunnig inom snickeri och har erfarenhet av montering och projektledning, en person som ÄLSKAR att vara ute på våra projekt. Klicka här för att komma till annonsen.

Loading...

Trevlig läsning

Du har väl inte missat reportaget om Britannia Hotel i det internationella magasinet Premier Hospitality där vår Ebba intervjuas. Klicka här för lite trevlig läsning. Vi på Hotel Concept har levererat inredning till alla restauranger, publika ytor, spa, konferens samt tornsvit. Ett fantastiskt projekt som resulterat i ett enastående Hotell som bara måste upplevas.

Loading...

It’s all in the details

Vackra snickerier och skylt på Clarion Collection Hotel Havnekontoret.

Loading...

En upplevelse utöver det vanliga

Britannia bjuder på en upplevelse utöver det vanliga, elegans och lyx i en klassisk förpackning. Vi levererar inredning till sex restauranger, konferens, SPA avdelning och tornsviten. Britannia totalrenoveras nu för fullt och öppnar på nytt den första april 2019. Vi ser så mycket framemot att kunna få presentera och visa upp det här fantastiska hotellet för er.

Loading...

Idoler på Scandic Star

Pssst… visste ni att Idolerna från TV4 bor på det nyrenoverade hotellet Scandic Star Sollentuna. Vi på Hotel Concept har inrett alla publika ytor. Totalt levererade vi 616 stolar och fåtöljer. Det finns med andra ord goda förutsättningar för spännande nya möten.
Bild: Scandic Hotels

Loading...

Stockholms häftigaste hotell

Flerfaldigt prisbelönt och allmänt superhäftigt hotell mitt i centrala Stockholm. Har du inte redan besökt Downtown Camper by Scandic så gör det! Vi på Hotel Concept har levererat alla fasta snickerier till publika ytor.