Tobias Florén

Owner

Med den magnifika kombinationen av att vara energiskt fartfylld och samtidigt lugn är han den trygga och samlade ledaren. Med en oerhörd kompetens och erfarenhet ger han allt i alla situationer, vid varje tillfälle med enormt lösningsfokus. Tobias är en vinnare men sätter alltid laget före jaget.

unnecessary knowledge…
Kopplar helst av med familjen på någon solsäker destination, självklart i någon bra hotellmiljö.

Patrick Olson

Owner/Creative Mind

Med ett enormt driv och affärsmässighet är han den som inspirerar, utvecklar och skapar förutsättningar för hela teamet att ge kunden det absolut bästa erbjudandet. Med stort hjärta och om möjligt ännu större portion humor, visar vår VD vägen. Alltid med professionalism och kunskap och glasklar bild över kundens förväntningar.

unnecessary knowledge…
Älskar att färdas snabbt på väg eller hav, behöver dock numer minibuss för att förflytta sig med familjen…

Marcus velin

Project Owner/CEO

Linda Appelqvist

Project Owner/Sales

Med trygg hand och stor vana inom upphandlingar och anbudsförfarande och mångårig erfarenhet ger Linda kunden alltid det bästa alternativet i alla lägen. Hon är en enormt noggrann, kunnig och mycket engagerad i projekten som kommer i hennes väg. Linda laddar alla i sin närhet med positiv energi och glädje.

unnecessary knowledge…
Gillar sport med fart och fläkt, gärna enduro och cross.

Hanna Carlgren

Project Owner/Miracle Worker

Med flertalet stora och omfattande renoveringar i beställarledet och med många roller i ledande befattningar inom hotell är det dags att välkomna Hanna in i rollen som Miracle Worker, aka, Projekt coordinator/ledare. Hanna drivs av att genomföra projekt från början till slut och att vara bollplanket som alltid hittar de bästa lösningarna både ekonomiskt, projektmässigt men framför allt med ett driftsperspektiv, något som är oerhört värdefullt när ett hotell står mitt i en renovering!
Möt kvinnan med enorm livsglädje, struktur, kreativitet och nyfikenhet.

unnecessary knowledge…
Passionerad skidåkare som spenderar största tiden vid fotbollsplanen när hon inte tapetserar ett rum eller två.

Caroline Salstam

Head of Coins

Med ögon som brinner för siffror och en noggrannhet utan dess like håller Caroline i trådarna på ekonomiavdelningen. Struktur, precisionsfokus och ordning och reda står högt på agendan men låt dig inte luras…sprallig, jordnära och alltid med närheten till skratt gör hon att Excel blir roligt för alla.

unnecessary knowledge…
Om det fanns en sak hon skulle leva på resten av sitt liv hade hon valt popcorn, alla dagar i vecken.  

Kristoffer Runsten

Project manager on site/Head of projects

  • +46 (0)70 653 01 60

  • kristoffer@hotelconcept.se

Med överblick i alla projekt och oerhört hög detaljkännedom i projekten han leder på plats levereras fantastiska slutresultat och som alltid med kunden i fokus.
Källan av material- och konstruktionskunskap sinar aldrig, inte heller precisionen eller glimten i ögat.

unnecessary knowledge…
Kristoffer har varit med i inte mindre än TRE musikaler! När hörlurarna går på ute på byggen sjunger han gärna högt och glömmer av att andra hör…. Kan det vara nästa Idol-stjärna?

Joakim Paulsson

Project manager on site

Med över 25 års erfarenhet i både Sverige och Norge som snickare, byggledare, kakelsättare och restaurangtekniker av rang älskar Joakim allt som har med skapande, design och service att göra. Han drivs av utmaningar och att lösa utmaningar och anser att höjden av lycka är att leverera en väl utförd produkt och mötas av kundens glädje och tillfredställelse.

unnecessary knowledge…
Är en möbelsnickare som en dag hoppas få designa, planera och bygga sitt drömhus på egen hand från grunden till sin älskade dotter och fru.

John Öller

Global Sales / Business Development

Med flera års erfarenhet från ESS Group med att utveckla hotelldestinationer och restaurangkoncept samt från Langley Hotels & Resorts med ansvar för utveckling av hotell i Frankrike samt tio års tidigare erfarenhet inom serviceyrket från hotell och restaurang så bidrar John med tunga kunskaper.

John har fått det spännande uppdraget att utveckla bolagsgruppens affärsområden renovering och inredning av hotell för Hotel Concept samt Multimontage med utgångspunkt utanför Norden.

unnecessary knowledge…

John är en entusiastisk skidåkare och har arbetat och bott flera säsonger i Franska Alperna och Kanada. Aktiv livsstil är ledorden för John som gillar att träna, springa, cykla MTB och gärna tar med sig familjen på alla äventyr.