Tobias Florén

Owner

Med den magnifika kombinationen av att vara energiskt fartfylld och samtidigt lugn är han den trygga och samlade ledaren. Med en oerhörd kompetens och erfarenhet ger han allt i alla situationer, vid varje tillfälle med enormt lösningsfokus. Tobias är en vinnare men sätter alltid laget före jaget.

unnecessary knowledge…
Kopplar helst av med familjen på någon solsäker destination, självklart i någon bra hotellmiljö.

Patrick Olson

Owner/Creative Mind

Med ett enormt driv och affärsmässighet är han den som inspirerar, utvecklar och skapar förutsättningar för hela teamet att ge kunden det absolut bästa erbjudandet. Med stort hjärta och om möjligt ännu större portion humor, visar vår VD vägen. Alltid med professionalism och kunskap och glasklar bild över kundens förväntningar.

unnecessary knowledge…
Älskar att färdas snabbt på väg eller hav, behöver dock numer minibuss för att förflytta sig med familjen…

Marcus velin

Project Owner/CEO

Linda Appelqvist

Project Owner/Sales

Med trygg hand och stor vana inom upphandlingar och anbudsförfarande och mångårig erfarenhet ger Linda kunden alltid det bästa alternativet i alla lägen. Hon är en enormt noggrann, kunnig och mycket engagerad i projekten som kommer i hennes väg. Linda laddar alla i sin närhet med positiv energi och glädje.

unnecessary knowledge…
Gillar sport med fart och fläkt, gärna enduro och cross.

Petra Risberg

Head of Coins

Andreas Antonsson

Project manager on site

Joakim Paulsson

Project manager on site

Med över 25 års erfarenhet i både Sverige och Norge som snickare, byggledare, kakelsättare och restaurangtekniker av rang älskar Joakim allt som har med skapande, design och service att göra. Han drivs av utmaningar och att lösa utmaningar och anser att höjden av lycka är att leverera en väl utförd produkt och mötas av kundens glädje och tillfredställelse.

unnecessary knowledge…
Är en möbelsnickare som en dag hoppas få designa, planera och bygga sitt drömhus på egen hand från grunden till sin älskade dotter och fru.

John Öller

Global Sales / Business Development

Med flera års erfarenhet från ESS Group med att utveckla hotelldestinationer och restaurangkoncept samt från Langley Hotels & Resorts med ansvar för utveckling av hotell i Frankrike samt tio års tidigare erfarenhet inom serviceyrket från hotell och restaurang så bidrar John med tunga kunskaper.

John har fått det spännande uppdraget att utveckla bolagsgruppens affärsområden renovering och inredning av hotell för Hotel Concept samt Multimontage med utgångspunkt utanför Norden.

unnecessary knowledge…

John är en entusiastisk skidåkare och har arbetat och bott flera säsonger i Franska Alperna och Kanada. Aktiv livsstil är ledorden för John som gillar att träna, springa, cykla MTB och gärna tar med sig familjen på alla äventyr.