Vi är Hotel Concept

Vi är en heltäckande leverantör av inredning till hotell och offentliga miljöer. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer och vara din kunskapspartner inom FF & E och enklare renovering. Med fokus på kostnadseffektivitet, kompetens och fullt engagemang erbjuder vi ett tryggt samarbete där vi tillsammans med dig hittar de rätta lösningarna i varje enskilt projekt.

Specialistkunskap och projektledning genom hela projektet

Kontroll på produkter och kostnader

Ett stort producent- och leverantörsnätverk

Alla projekt samlade i en enkel kundportal, så att du enkelt kan hantera efterbeställningar.

Ett nordiskt perspektiv

Vi jobbar nära våra kunder och täcker hela Norden. Vi är stolta över våra relationer och är noga med att ta väl hand om dem – så att de kan växa och bli ännu bättre. Idag är Hotel Concept representerat med kontor i Uddevalla, Stockholm, Oslo och Köpenhamn och jobbar för kända aktörer inom hotell och offentliga miljöer.

Din spetskompetens sedan 2012

Hotel Concept A/S startades av Jessika Jakobsen och Mogens Grove Nielsen. Stora uppdragsgivare är Nordic Choice Hotels och Rezidor Hotel Group. 2015 köptes verksamheten av svenska Multi Montage AB. I januari 2018 drivs Hotel Concept och Multi Montage som två separata bolag. På så sätt renodlar vi våra spetskompetenser så vi står ännu bättre rustade för att tillgodose våra kunders behov.